Η “δημοσιογραφία” στην Κρήτη και ο… “αεικίνητος” που δεν τους λέει το μυστικό του!

Δε θα σχολιάσω τίποτα περισσότερο από ό,τι αναφέρει ο τίτλος. Και θα παραθέσω απλά το κείμενο από site του Ηρακλείου. Για να κατανοήσουμε καλά πώς ασκείται η “δημοσιογραφία”…

Διαβάστε (δε νομίζω να αναρωτιέστε ποιοι έγραψαν αυτό το… σύγγραμμα. Αρκεί ότι το ενέκρινε ή το έγραψε ο ίδιος ο αεικίνητος, αφού έτσι γίνονται τα πράγματα σε γνωστά δημοσιογραφικά γραφεία, χρόνια τώρα…):

“Μα τι…κάνει κι έχει τόση ενέργεια και δεν μας το λέει;

Ο Αυγενάκης έχει μηδενίσει τα…κοντέρ

Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει, αλλά πρέπει να μας πει και μας το μυστικό ο…αεικίνητος ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης! Παρακολουθώντας κανείς τη δραστηριότητά του τις τελευταίες ημέρες απορεί με την τόση ενέργειά του. Πώς μηδενίζει τις αποστάσεις, πότε τα προλαβαίνει όλα και με όλους; Η αλήθεια είναι ότι το έκανε ως βουλευτής και ως γραμματέας του κόμματος, αλλά τώρα…έχει πιάσει ταβάνι.

Μόνο τις δημόσιες δραστηριότητες έψαξα και είδα ότι την Τετάρτη είχε την ψηφοφορία στη Βουλή για την ΠτΔ και την πολύωρη συνάντηση των Big4, την επομένη ήταν παρών στην ονομαστική ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο και την Steering Committee, ενώ πήγε και στην γιορτή της ΕΟΕ για τους αθλητές μας που θα πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Την Παρασκευή ήταν στο Ηράκλειο, έκοψε την πίτα του γραφείου του κι είχε συναντήσεις για τοπικά ζητήματα. Βγήκε στην τηλεόραση, γύρισε στην Αθήνα για ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, αλλά το Σάββατο το πρωί ήταν ξανά στο Ηράκλειο, στην τοπική ΝΟΔΕ με τον νυν γραμματέα του κόμματος, τον κ. Στεργίου!

Το απόγευμα πήγε στη Φλώρινα για να συναντηθεί με τοπικά σωματεία, πήγε και στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή το μεσημέρι για την γιορτή της ΕΣΚΘ και ξαναγύρισε Ηράκλειο για την πίτα της ΝΟΔΕ, για να επιστρέψει Αθήνα, αφού ξεκινάει μια ακόμα εβδομάδα δουλειάς.

Αλήθεια, τώρα πες μας τι πίνεις βρε υπουργέ!”

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί